![]() |
Trabzon Usulü Mısır Çorbası
Malzemeler
- 1 Su bardağı Kuru Fasulye - 2 Su bardağı Mısır - 3.5 ( 7/2 ) Su bardağı Yoğurt Üzeri İçin - Kararında Kırmızı Pul Biber, Kuru Nane Hazırlanışı Mısır ve kuru fasulye önceden ıslatılır sonra bütün malzeme bir tencereye alınır. Üzerine soğuk su eklenip yenecek kıvama gelene kadar pişirilir. Karışım soğuduktan sonra çırpılmış yoğurt eklenir. Karıştırılıp nane ve pulbiber ile servis yapılır. |
@[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...]
hanım bizim oranın mutfağı Lahana çorbasını da tavsiye ederim. :)
|
Hım :)
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum