![]() |
Domates Çorbası
Malzemeleri : – 2.5 çorba kaşığı margarin
-2 kahve fincanı un -3 çorba kaşığı domates salçası -1/2 tatlı kaşığı tuz -5 su bardağı et suyu -1 su bardağı süt Yapılışı : Bir tencerede margarin eritilerek üzerine un ilave edilir ve kavrulur. Sonra salçası koyulur, kavurma işlemine devam edilir. Et suyu ve tuzu atılıp kaynamaya bırakınız. Kaynayınca sütü koyulur ve ara sıra karıştırarak 20 dakika ağır ateşte pişirilir. Kızarmış küp şeklindeki ekmeklerle servis yapabilirsiniz. isteğe göre üzerine kaşar peyniri serpilebilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:17. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum