![]() |
Enginarlı Piliç Salatası
MALZEMELER
6 parça Diyet Gögüs 750 ml. kaynar su 750 gr. göbek enginar (küp seklinde dogranmis) 150 gr. mayonez 150 gr. yoğurt 2 çay kasigi sarmisak (dövülmüs) Tuz, Maydanoz veya Dereotu 4 adet bütün enginar YAPILIŞI Diyet gögüsleri ufak lokmalar halinde dograyin. Dogranmis göbek enginarlari kaynar suyun içine atip, hizli ateste yaklasik 5-7 dk. yumusayana kadar pisirin. Daha sonra enginarlari sudan çikarip hafif tuzlayin ve üzerini kapatarak sogumaya birakin. Yoğurt ve dövülmüs sarmisagi çirpip mayoneze ilave edin. Piliç etleri ve enginari karistirin ve bu karisimi mayonez ile harmanlayin. Servisi haslanmis bütün enginarlarin içinde veya porsiyonluk kümeler halinde yapabilir, üzerini maydanoz veya dereotu ile süsleyebilirsiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum