![]() |
Kuşkonmaz ezmesi çorbasi (diyet)
500 gram kuşkonmaz
2 çorba kaşığı un 1 baş soğan Yeteri kadar tuz. 2 çorba kaşığı tereyağ Bir kap içinde iki kaşık un, kıyılmış soğan, tereyağla kavrulur. On beş dakika haşlanmış, suya atılmış kuşkonmazlar dört su bardağı su ile çorbaya konur, piştikten sonra süzgüden geçirilerek hazırlanır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum