![]() |
Piliç suyu ile tereyağli domatesli lapa
yarım su bardağı pirinç
2 adet domates 1 çorba kaşığı tereyağ Yeteri kadar tuz. 2 su bardağı piliç suyu Bir kap içinde piliç suyu, tereyağ, süzülmüş domates suyu kaynatılır. Islanmış, ayıklanmış pirinç suyu katılır. Piştikten sonra ateşten alınır. (Doktorun tavsiyesi varsa süzgüden geçirilerek yedirilir.) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:40. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum