|  | 
| 
 Piliç suyu ile tereyağli domatesli lapa yarım su bardağı pirinç  2 adet domates 1 çorba kaşığı tereyağ Yeteri kadar tuz. 2 su bardağı piliç suyu Bir kap içinde piliç suyu, tereyağ, süzülmüş domates suyu kaynatılır. Islanmış, ayıklanmış pirinç suyu katılır. Piştikten sonra ateşten alınır. (Doktorun tavsiyesi varsa süzgüden geçirilerek yedirilir.) | 
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:01. | 
	Powered by vBulletin® Version 3.8.9 
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. 
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
	
	User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum