![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Malzemeler:
1 bütün tavuk 2 dilim bayat ekmek içi 1 soğan 300 gr ince çekilmiş ceviz içi Tuz, karabiber Hazırlanışı: Tavuğu haşladıktan sonra çok ince didikleyin. Bayat ekmeği ufalayıp, çekilmiş ceviz içi, havanda dövülmüş sarımsak ve rendelenmiş soğanı ilave edin. İyice karıştırın. 2-3- bardak tavuk suyunu azar azar ekleyerek hafif bulamaç haline getirin. Tuz ve karabiberi ekleyip tatlandırın. Didiklenmiş tavuk eti ile cevizli içini bir kapta iyice karıştırın. Cevizle birlikte servis edin. Afiyet olsun. |
Alıntı
|
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Dahiliye | Ozge | 0 | 636 | 13.Şubat.2019 17:22 |
![]() |
Dahiliye | Ozge | 0 | 599 | 13.Şubat.2019 17:20 |
![]() |
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 1667 | 10.Şubat.2019 20:57 |
![]() |
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 564 | 10.Şubat.2019 20:56 |
![]() |
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 546 | 10.Şubat.2019 20:53 |
Bookmarks |
Etiketler |
çerkez |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Çerkez peynirli Salata | Ozge | Salatalar | 0 | 06.Ocak.2019 22:27 |