![]() |
Fırında Sebzeli Tavuk Butları
Malzemeler:
3 adet tavuk butu 2 adet havuç, parçalar halinde kesilmiş 1 büyük soğan, dörde bölünmüş 6 dal taze maydanoz 1/3 bardak bitkisel yağ ½ fincan un 5 bardak su ½ çay kaşığı karabiber Tuz Tarifi: Tavaya sıvıyağ koyarak tavuk butlarını,soğanları,havuçları yüksek ateşte soteleyin.Sotelenen sebzeleri tavadan alıp yağ ve unu pembeleşene kadar kavurun üzerine su 5 bardak su,maydonoz yapraklarını,karabiber ve tuzu ekleyin.Sotelenen sebzeleride tavaya alarak önceden ısıtılmış fırında 30 dakika kadar pişirin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum