![]() |
Sandal Poğaça Tarifi
Sandal Poğaça Tarifi [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] 40 g yaş maya 1 tatlı kaşığı toz şeker 2 su bardağı süt 125 g margarin 5 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz İç Harcı için 2 su bardağı lor peyniri 4~5 dal maydanoz Üzerine Yumurta sarısı [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] *Maya ve şekeri bir kasede ılık süt ile eritin. *Teremyağ Gurme Kaymaklı ve kalan bütün malzemeleri eriyen maya ile karıştırarak yoğurun ve üzerini nemli bir bezle örtüp 20 dakika dinlendirin. *Mayalanan hamurdan küçük bezeler koparıp oval şekilde açın. *İki kenarından karşılıklı kesin. İç harcı hazırlamak lor peynirini ince kıydığınız maydanozla karıştırın. *Hamurun ortasına iç harcından koyup kesilen kısımları karşılıklı katlayarak yapıştırın. *Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip 10 dakika dinlendirin. *Üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 175 derece fırında 25-30 dakika pişirin. *Servis yapın. [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum