|  | 
| 
 Kunta Kinte Kek Malzemeler: yarım litreden biraz fazla süt 125gr tereyağı 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı kakao 1 paket kekun, sade (yoksa gözkararı un + kabartma tozu, normal kekten biraz daha sıvı olacak şekilde) 1,5 veya 2 su bardağı toz şeker Hazırlanması: Süt ile yağı, yağ eriyene kadar ısıtın. 3 yumurtayı şekerle çırpın, kakaoyu ekleyin ve bu karışıma sütü azar azar ilave edin. Bu karışımdan 1 su bardağı ayırın. Geriye kalana kekunu ekleyin. İyice çırpıp yağlanmış dikdörtgen bir fırın kabına boşaltın. 175C fırında pişirin. Kürdan batırarak piştiğini kontrol edin. Pişince fırından çıkartıp 1 bardak sütlü karışımı yavaşça üzerine gezdirin. Soğuduktan sonra isteğe göre meyve, antep fıstığı ve krem şanti ile süsleyin. | 
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:57. | 
	Powered by vBulletin® Version 3.8.9 
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. 
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
	
	User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum