![]() |
Biberli Domates Turşusu Tarifi
Biberli Domates Turşusu Tarifi [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] 2 kg uzun domates 300 gr cin biber 20 diş sarımsak 300 gr turşuluk tuz [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] Domateslerin kabukları soyulur .İçlerine 2 diş sarımsak ve domatesin boyutuna göre biber saplanır .Kavanoza bir sıra domates konulduktan sonra üstüne tuz serpilir. Bu kavanoz dolana kadar bu şekilde yapılmaya devam edilir .Bu turşuya sirke ,su, limon benzeri şeyler eklemiyoruz .Yaklaşık 9-10 gün sonra domatesler yumuşayıp biberlerin rengi dönünce turşumuz hazır .İçine isteğe bağlı nohut atılabilir .Ben gerek görmedim. [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum