![]() |
Kırmızı Pancar Turşusu Tarifi
Kırmızı Pancar Turşusu Tarifi [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] 1 Kg Pancar 6 Diş Sarımsak 1 Su bardağı Sirke 1 Su bardağı Su Yarım Çorba Kaşığı Tuz [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] Pancar yıkanır. Üzerini örtecek kadar suda fazla yumuşatmadan dirice haşlanır. Biraz soğuyunca soyulup yarım cm. kalınlığında yuvarlak dilimlenir ve kavanoza yerleştirilir. Sarımsak tuzla dövülüp sirkeye katılır. 1 bardak su ilave edilip pancarların üzerine dökülür. Kavanoz sağa sola eğilir. Kapak kapatılır. 1-2 saatte bir kavanoz yine sallanır. Ertesi gün turşu yenebilir. [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:43. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum