![]() |
Un Helvası
Un Helvası Tarifi İçin Malzemeler
100 gram tuzsuz tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 2 su bardağı toz şeker 3 su bardağı sıcak su Süslemek için; Ceviz, tarçın Çikolata sos Un Helvası Tarifi Yapılışı Öncelikle derin bir kapta sıcak suyu ve toz şekeri karıştırıp, şekerin erimesini sağlayın. Çelik tencerede tereyağ ve sıvı yağı eritin. Ardından unu ilave ederek unun rengi koyulaşana kadar tahta kaşıkla karıştırın. Şekerli sıcak suyu ilave edin, toplanmaması için yavaş yavaş karıştırın. Ocaktan aldıktan sonra istediğiniz gibi şekil verin. Üzerine isteğe bağlı; tarçın, ceviz ve çikolata sosla süsleyebilirsiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by
Advanced User Tagging (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum