Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.Aralık.2018   #8
DurumuÇevrimdışı
diShy
~ یơυℓℓεss ..
diShy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No: 29
Konu Sayısı: 149
Beğendikleri: 252
Alınan Beğeni: 289
HF Ticaret Sayısı: (0)
HF Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Hali
Bulutlarda
Kan Grubum: 0 RH +

İlk aşkını hatırlıyor musun? O zaman kaç yaşındaydın?

~ evet yaa anaokuLunda Selim’di adı .. Pembe kurdeleli tokamı alıp kaçardı hep cilve yapıyordu zaar :)

Bir kişi intihar edecek ve sen öyle bir şey diyeceksin ki vazgeçecek ne söylersin?

~ Atla gitsin ya buraya kadar gelmişsin :)

Hayatta olmak istediğin yerde misin?

~ Tam merkezindeyim hemde :)

Fobin varmı varsa nedir ?

~ Deprem :)

Tanımayanlar için ayrıntılı olarak @[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] kimdir ?

~ Valla .. insanın kendini anLatması zor , pembe aşıklısı , kalbindeki dilinde(Bu sebepten bazen cok patavatsız), düzen hastası , pimpirik , kaprisli , kıskanç , Imm birazda ukala , ilK görüşte kimsenin hoşlanmadığı ama tanıdıkca vazgeçediği biriyim(Genel olarak tüm arkadaşlarımdan duyduğum budur :p )

Dünyanın sekizinci harikasini seçmekten sorumlu olsaydın, neyi seçerdin? Ve neden

~ İstanbuL ‘u çok aşığım şehre ..

Benim hakkımda düşüncelerin ?

~ Her nekadar beni sağda solda cimri gibi lansettirsende toprağımsın ve temiz kalplisin bunu biliyorum :)

Hepforum.Com hakkında düşüncelerin ?

~ Çook iyi yerlere gelicek/gelicez ..

Yeni yıldan beklentiler neler ?

~ Valla bi beklentim yok benim olanlarla ailemle huzurla sağlıkla yaşamaya devam etmeyi diliyorum Rabbîm’den yeni yıLda da :)

Milli piyango sana vursa naparsın ?

~Bankacı kafasıyla yatırım :)

Forumda olmazsa olmaz dediğin kişi(ler) kim ?

~ Herkes olmalı kalabalıkla güçlüyüz :)

~ Sorular için teşekkür ederim @[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] :)

[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...]