Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.Aralık.2018   #1
DurumuÇevrimdışı
Adenca
Adenca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No: 34
Konu Sayısı: 1324
Beğendikleri: 83
Alınan Beğeni: 136
HF Ticaret Sayısı: (0)
HF Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Hali
Ruhsuz
Kan Grubum: AB RH +

Standart Nazım Hikmet Ran Sözleri

Sen sabahlar ve şafaklar kadar güzelsin, sen ülkemin yaz geceleri gibisin, sen memleketim kadar güzelsin ve güzel kal… (Aşk Mönüsü)

Telefonu geldi aniden, dilinde kelimeler bir şeyler söylüyordu. Gülerek yaz geçti, kış geçti benden bir bahar geçti ben senden geçmedim. (Bahar Gülü)

Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey… Fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum… (Seni Düşünmek)

Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda… Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye! Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik ANLAYAMADILAR… (Anlayamadılar)

Yüzü sonbahar hüznü güneşe benziyordu. Gülüşü birden bire geldi, beklemiyordum keskin bir bıçak gibi saplandı aklıma… Hep böyle cana yakın mı bakar acaba? (Bahar Gülü)

Alıntı

Adenca Üyenin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Cemal Süreya İki kalp Şairlerden Şiirler Adenca 0 819 11.Ocak.2019 17:45
Özdemir asaf Seni Seyrederdim Şairlerden Şiirler Adenca 0 652 11.Ocak.2019 17:45
Nazım hikmet Seni Düşünmek Şairlerden Şiirler Adenca 0 690 11.Ocak.2019 17:45
Yerçekimli Karanfil - Edip Cansever Şairlerden Şiirler Adenca 0 618 11.Ocak.2019 17:45
Özdemir asaf - Lavinia Şairlerden Şiirler Adenca 0 669 11.Ocak.2019 17:45