Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.Ocak.2019   #1
DurumuÇevrimdışı
Futbolcu
Kıdemli Üye
Futbolcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No: 62
Konu Sayısı: 105
Beğendikleri: 17
Alınan Beğeni: 43
HF Ticaret Sayısı: (0)
HF Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Hali
Kan Grubum: AB RH +

Standart Miniklerden evlilik yorumları

KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ?
'Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar.' Zeynep, 10 yaşında.

EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI?
'Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter'. Ali, 6 yaşında

ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR?
'İkisi de, baska çocuk istemez.' Selin, 8 yaşında.

BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR?
'Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar.' Gamze, 8 yaşında. (Gerçekten 8 mi dersiniz?)

'İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı' Metin, 10 yaşında (sizce ?)

İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN?
'Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim' Hüseyin, 9 yaşında.

BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOĞRUDUR?
'Çok parası varsa.' Petek, 7 yaşında
'Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver' Cüneyt, 7 yaşında
'Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar,Ben ugraşamam'. Levent, 8 yaşında

EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU?
'Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu'. Murat,8 yaşında (çok zekice)

BIR EVLİLİĞİ, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR?'Karınız çirkin de olsa, ona çok güzelsin demek gerekir' Hasan, 10 yaşında

ALINTI...

Alıntı

Futbolcu Üyenin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Hiç yerden çöp alıp çöp tenekesine attınız mı? Haylaz Forum Cafe Futbolcu 0 1135 06.Mart.2019 08:51
Zor Anlarda Genelde Hangi Ruh Halinde Olursunuz? Haylaz Forum Cafe Futbolcu 0 677 06.Mart.2019 08:49
Hangi yörenin hamurişi yiyeceklerini... Haylaz Forum Cafe Futbolcu 0 697 06.Mart.2019 08:48
Bugün mutlu olmak için bir sebebiniz var mı ? Haylaz Forum Cafe Futbolcu 0 706 06.Mart.2019 08:46
Sevgilimize en çok söylediğimiz yalanlar nelerdir... Haylaz Forum Cafe Futbolcu 0 670 01.Mart.2019 09:06