PHP Warning: log10() expects parameter 1 to be double, string given in ..../includes/class_postbit.php(294) : eval()'d code on line 47
Genel Forumlar Haylazforum.Net - Tekil Mesaj gösterimi - vBulletin 4.x Eklenti vbulletin 4.x Davetiye Sistemi eklentisi TÜRKÇE
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.Şubat.2019   #1
Aytac
Guest
Üye No:
Konu Sayısı: 1375
Beğendikleri:
Alınan Beğeni:

HF Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Hali
Kan Grubum:

111 vbulletin 4.x Davetiye Sistemi eklentisi TÜRKÇE

Açıklama;
Forum kayıt sistemi ayrıntılı olarak denetleyebilir ve davetiye sistemini kullanabilirsiniz.
Orijinal :[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...]

Özellikler;
- 'Rast gele Sorular - Kullanıcı kaydına devam etmek için rastgele soruyu cevaplamak gerekir (açık / kapalı olabilir)
- 'Davetiyeler Sistemi' - kullanıcılar foruma katılmak için arkadaşlarını davet gönderebilir
- Siz yalnızca davetli kişilerin kayıtlarını kabul edebilirsin
- (Kabul / düzenleme / iletişim / silme) Yönetim 'kullanıcı tarafından denetimi yapılabilir
- 'Non-aktif kullanıcıların yönetimi (kabul / düzenleme / iletişim / silme)
- X gün kayıt sonrasında teyit değilse otomatik olarak aktif olmayan hesapları silmek için Seçenek

Adım 1 Kurulum;
Ekte bulunan VSa - Advanced Registration.xml Dosyasını admincp >> Pluginler & Ürünler >> Ürün Yönetimi >> [Ürün Ekle/Yükle] Alanında İçeri almanız yeterli

Adım 2 -Türkçeleştirme
Yine ekte bulunan türkçe yama klasörü içinden vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-TÜRKÇE yama-.xml Dosyasını
admincp >> Diller & Cümleler >> Dil Yükle / İndir >> XML-Dil paketi yükleme bölümü >> Alanından Kullandığını türkçe dil paketinin üzerine yazdırın ( Dil paketi sürümünü gözardı et seçili olsun )kaynak

Adım 3 Ayarları
admincp >> vbulletin seçenekleri >> VSA - Gelişmiş Kayıt sistemi

Eklenmiş Dosya Bu forumdaki ekleri görebilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin mesajınız var.
  Alıntı