PHP Warning: log10() expects parameter 1 to be double, string given in ..../includes/class_postbit.php(294) : eval()'d code on line 47
Genel Forumlar Haylazforum.Net - Tekil Mesaj gösterimi - vBulletin 4.x Eklenti Otomatik Tag oluşturucu vB4.x.x (Automatic Thread Tagger)
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.Şubat.2019   #1
Aytac
Guest
Üye No:
Konu Sayısı: 1375
Beğendikleri:
Alınan Beğeni:

HF Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Hali
Kan Grubum:

111 Otomatik Tag oluşturucu vB4.x.x (Automatic Thread Tagger)

Şimdiye kadar kullandıklarımız ufak tefek hatalıda olsa çoğu arkadaşımızın kullanamadığı bir eklenti kullanıyorduk.
Bu eklentiyi vBulletin biraz daha geliştirip düzgün bir hale getirmişler.Bir arkadaş sorun yaşamış bana bildirdi bende denemek için kurdum baktımki fevkalade bişey.
Sonra biraz bazı bölümleri tr yapıp sizlerle paylaşayım dedim.

Kurulum :
Daha öncekilerde konuyu açmadan etiketler yazılıyordu, şimdi bunu sanırım bazı arkadaşlar sorun olarak görüyor, aslında bu sorun değil eklenti size bir olanak sağlıyor eğer siz kendiniz etiket eklemek isterseniz ekliyeceksiniz ve eklentide sizin eklediklerinizi görürse otomatik ekleme yapmıyacak. Bu nedenle konu açılmadan siz etiketleri göremiyorsunuz. Konu açıldıktan sonra etiketleri kontrol edin.
upload_to_ftp adlı klasörün içindekileri ftpye forumun kurulu olduğu yere atın. XML klasöründeki xml yide ürün yöneticisinden import edin.
Sonra adminpanelde vbseçeneklerinden Etiketleme Seçenekleri (Otomatik Tag oluşturucu) bölümünü açıp ayarları kendinize göre ayarlayın.

Eklenmiş Dosya Bu forumdaki ekleri görebilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin mesajınız var.
  Alıntı