PHP Warning: log10() expects parameter 1 to be double, string given in ..../includes/class_postbit.php(294) : eval()'d code on line 47
Genel Forumlar Haylazforum.Net - Tekil Mesaj gösterimi - vBulletin 4.x Eklenti Özel mesaj bloklama-yasaklama sistemi kullanıcıya özel - Full Türkçe
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.Şubat.2019   #1
Aytac
Guest
Üye No:
Konu Sayısı: 1375
Beğendikleri:
Alınan Beğeni:

HF Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Hali
Kan Grubum:

111 Özel mesaj bloklama-yasaklama sistemi kullanıcıya özel - Full Türkçe

Özel mesaj bloklama-yasaklama sistemi kullanıcıya özel - Full Türkçe
================================================== ========

Eklentinin görevi kullanıcı kendisi istemediği kişilerden özel mesaj almayı red edebilir yani kullanıcının istemediği kişiler ona özel mesaj gönderemezler.
Bu sisteme yönetici grubunu da dahil edebilir istenilen kullanıcı gruplarını hariç tutabilirsiniz ...
vbulletin 3 vb vbulletin 4 kullanıcıları kullanabilirler

Kurulum
===============

Adım 1
Adminpc >> sol navbar >> Profil alanı >> Profil alanı ekle >> Fazla satırlı yazı alanı

Başlık : Özel mesaj yasaklı listeniz
Açıklama : Size özel mesaj göndermesini istemediğiniz kişileri belirtebilirsiniz.<br />
Küçük,büyük karaktere duyarlıdır ve her satır için bir kullanıcı adı giriniz !!!
Alan gerekli : Hayır
Üyeler tarafından seçilebilsin mi? : Evet
Alan Profil bilgilerinde gösterilsin mi ? : Hayır
Bu alana verilen yazılar Üye listesinden aranabilsin mi? : Hayır
Bu alanlar hangi sayfalarda gösterilsin?: Seçenekler: Giriş/Kişisel alan

Adım 2
product-pmblocklistbop5v11.xml Dosyasını
admincp >> Pluginler & Ürünler >>Ürün Yönetimi >> [Ürün Ekle/Yükle] Alanında içeri alın

Adım 2 Türkçeleştirme
Ekte bulunan product-pmblocklist_Türkçe-yama.xml Dosyasını
admincp >> Diller & Cümleler >> Dil Yükle / İndir >> XML-Dil paketi yükleme bölümü >> Alanından Kullandığını türkçe dil paketinin üzerine yazdırın ( Dil paketi sürümünü gözardı et seçili olsun )

Ayarları

Yukarıda oluşturduğunuz Profil alanı filed numarası aşağıdaki alana girin
adminpc >> vbulletin seçenekleri >> Özel mesaj bloklama sistemi >> Özel Profil alanı FiledX Sayısını giriniz

Eklenmiş Dosya Bu forumdaki ekleri görebilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin mesajınız var.
  Alıntı