PHP Warning: log10() expects parameter 1 to be double, string given in ..../includes/class_postbit.php(294) : eval()'d code on line 47
Genel Forumlar Haylazforum.Net - Tekil Mesaj gösterimi - Unreal3.x Hazır Kodlar Rumuzu şifresiz olan kullanıcılara WHOIS çekimini yasaklama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.Şubat.2019   #1
Aytac
Guest
Üye No:
Konu Sayısı: 1375
Beğendikleri:
Alınan Beğeni:

HF Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Hali
Kan Grubum:

Standart Rumuzu şifresiz olan kullanıcılara WHOIS çekimini yasaklama

Merhaba,

X,
forumunda bir kullacının isteği üzerine böyle bir düzenleme vermiştim içeriğide aynen kopyalıyorum..
Kod:
Arkadaşlar rumuzu kayıtsız olan userlerin whois cekmesini engellemek istiyorum nasıl yapabilirim.
Kod:
cd Unreal* pico -w src/modules/m_whois.c
Kod:
found = 0;
        /* We do not support "WHOIS *" */
        wilds = (index(nick, '?') || index(nick, '*'));
        if (wilds)
            continue;
Altına,

Kod:
if (!IsARegNick(sptr) && !IsOper(sptr)) {
sendnotice(sptr, "Sunucu üzerinde WHOIS komutunu kullanabilmeniz için kullanıcı adınızın kayıtlı olması gerekmektedir.");
return 0;
}
Ekleyin, ilavaten /msg irc whois nick komutunuda kapatalım ki daha sağlıklı bir şey olsun..

Kod:
cd Unreal* pico -w src/modules/m_webtv.c
Kod:
found = 0;
        (void)collapse(nick);
        wilds = (index(nick, '?') || index(nick, '*'));
        if (wilds)
            continue;
Altına,

Kod:
if (!IsARegNick(sptr) && !IsOper(sptr)) {
sendnotice(sptr, "Sunucu üzerinde WHOIS komutunu kullanabilmeniz için kullanıcı adınızın kayıtlı olması gerekmektedir.");
return 0;
}
Ekleyin, UnrealIRCd'in ana dizininde make ve ./unreal rehash komutlarını uygulayın. Böylece sunucu üzerinde Rumuzu kayıtsız olan kullanıcılar, WHOIS komutunu hiçbirtürlü kullanamayacaklar ve kişileri NICK kaydetmeleri için, teşvik etmiş olacaksınız..

Alıntı