|  | 
| 
 Turşu Kavurması Karadeniz Bölgesi’ne özgü bu yemek, misafirlerinize ikram edebileceğiniz değişik bir tattır. Malzemeler: ½ kilo fasulye turşusu 5 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı: 1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün. 2- Soğanları ince ince doğrayın. 3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. 4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın. | 
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:27. | 
	Powered by vBulletin® Version 3.8.9 
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. 
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
	
	User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum