Genel Forumlar Haylazforum.Net

Genel Forumlar Haylazforum.Net (https://haylazforum.net/)
-   Konserveler - Turşular (https://haylazforum.net/164-konserveler-tursular/)
-   -   Turşu Kavurması (https://haylazforum.net/konserveler-tursular/7824-tursu-kavurmasi.html)

Ozge 11.Ocak.2019 23:50

Turşu Kavurması
 
Karadeniz Bölgesi’ne özgü bu yemek, misafirlerinize ikram edebileceğiniz değişik bir tattır.

Malzemeler:
½ kilo fasulye turşusu
5 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün.
2- Soğanları ince ince doğrayın.
3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun.
4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum