![]() |
|
|
|
#1 |
![]() |
Karadeniz Bölgesi’ne özgü bu yemek, misafirlerinize ikram edebileceğiniz değişik bir tattır.
Malzemeler: ½ kilo fasulye turşusu 5 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı: 1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün. 2- Soğanları ince ince doğrayın. 3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. 4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın. |
|
Alıntı
|
Ozge Üyenin Son 5 Konusu
|
|||||
| Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
|
|
Dahiliye | Ozge | 0 | 783 | 13.Şubat.2019 17:22 |
|
|
Dahiliye | Ozge | 0 | 753 | 13.Şubat.2019 17:20 |
|
|
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 1896 | 10.Şubat.2019 20:57 |
|
|
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 706 | 10.Şubat.2019 20:56 |
|
|
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 684 | 10.Şubat.2019 20:53 |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kavurması , turşu |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Turşu ne zaman yapılır? | Adenca | Bunları Biliyor musunuz? | 0 | 11.Ocak.2019 15:08 |
| Turşu gribe kafa tutuyor | Muamma | Alternatif Tıp & Şifalı Bitkiler | 0 | 09.Ocak.2019 18:40 |
| Turşu ne zaman yapılır? | Ozge | Bunları Biliyor musunuz? | 0 | 20.Aralık.2018 21:50 |
| Karışık Turşu Tarifi | Herkül | Konserveler - Turşular | 0 | 16.Aralık.2018 11:57 |