![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Merhabalar Arkadaşlar..
Bugün sizlere Smf kurulumunu resimlerle anlatmaya çalışacağım.. Şimdi Kuruluma Geçelim.. Gerekli Dosyalar ve Araçlar.. Smf Sürüm : [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] Smf Sürüm Dil Dosyası : [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] SMF 2.0.8 turkish-utf8 : [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] Gerekli Ftp/Aktarım Programı : [Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] Dosyaları indirdikten sonra rar içersin de aşağı daki resim gibi klasör ve dosyalar olacaktır.. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.Adım: Web sitemizin linkini tarayıcımıza yazarak, çağıralım. Örneğin : www.websitemizinadı.com ![]() Bu adımda hiç bir işlem yapmadan Devam Et tuşuyla ilerleyelim. 2. Adım: Şimdi İse Databes Bilgilerini Girmeye Geldi Sıra. ![]() Bu Adımda Username, Password ve Database name alanlarını doldurmamız ve ardından Continue butonuyla bir sonraki aşamaya geçmemiz yeterlidir. Username : Veritabanı için oluşturduğumuz kullanıcı, siteyolu_veritabanıkullanicisi olarak girmemiz gerekmektedir. Password : Veritabanı için oluşturduğumuz şifreyi bu alana girmemiz gerekmektedir. Database name : Veritabanı adımızı buraya girmemiz gerekmektedir. siteyolu_veritabanıadı olarak giriniz. 3. Adım: Bu adımda Forum İsmi: satırını değiştirmemiz ve ardından Continue tuşuyla ilerlememiz yeterlidir. ![]() Forum İsmi alanına site adımızı yazabiliriz. 4. Adım: ![]() Veritabanı oluşturuldu bilgisi verilir, Continue tuşuyla bu adımı geçebiliriz. 5. Adım: ![]() Admin bilgilerinin girildiği adımdır. Kullanıcı Adınız: Buraya bir isteğinize göre bir kullanıcı adı yazınız.Örneğin: admin Şifreniz: Buraya kullanıcı adınıza şifre giriniz. Email Adresiniz: Buraya kullanıcı adınıza mail adresi giriniz. Database Password alanına ise veritabanımız için güvenlik şifresi oluşturabiliriz, herhangi bir şifre belirleyelim. Ardından Devam Et tuşuyla ilerleyeyim. 7. Adım: ![]() Smf Forum Kurulumu Sorunsuzca bitmiştir. :) Not : Anlatım bana ait olup farklı forum ve bloglar da kaynak gösterilerek kullanılabilir.. Başka anlatımlar da görüşmek dileğiyle.. Keyifli Forumlar Dilerim.. ![]() Kurallar
» Türkçe dışında kelime kullanmamaya özen göster! » Forum içerisinde seviyeyi bozma.» Konu başlıkları konu içeriği ile ilgili olmalıdır. » Konu ile ilgisiz yorumlar yapmayınız. » Küfür & argo yasak! » Yetkililere saygısızca davranma! » Kurallara uymayan -BANLANIR- İlginiz ve Alakanız için Teşekkürler |
Alıntı
|
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Sinema Forumları | aSpeNDos | 0 | 1219 | 10.Şubat.2019 20:45 |
![]() |
Sinema Forumları | aSpeNDos | 0 | 507 | 10.Şubat.2019 20:34 |
![]() |
Sinema Forumları | aSpeNDos | 0 | 504 | 10.Şubat.2019 20:11 |
![]() |
Sinema Forumları | aSpeNDos | 0 | 499 | 10.Şubat.2019 17:43 |
![]() |
Sinema Forumları | aSpeNDos | 0 | 477 | 10.Şubat.2019 17:31 |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Elinize sağlık güzel anlatım olmuş. 2.0.x ya da 2.1.x sürümü çok farketmiyor aşağı yukarı kurulumu bu şekilde yapılıyor. Ben yıllardır smf kullanıcısıyım ve özellikle ücretsiz script arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
|
Alıntı
|
Bookmarks |
Etiketler |
anlatım , full , kurulumu , resimli , smf |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Dolaylı Anlatım Nedir? | Dolaylı Anlatım Örnekleri | Adenca | Edebiyat - Türkçe Forumları | 0 | 11.Ocak.2019 14:36 |
Mozilla Firefox Yandex Kaldırma Silme Resimli Anlatım | Muamma | Mozilla Firefox | 0 | 02.Ocak.2019 15:05 |
Blogger Kurulumu - Resimli Anlatım | aSpeNDos | Blogger | 0 | 29.Aralık.2018 21:44 |
Joomla Kurulumu - Resimli Anlatım - Full | aSpeNDos | Joomla | 0 | 29.Aralık.2018 21:21 |
UnrealIRCD3.2.x Kurulumu Resimli Anlatım | Aytac | Unreal3.x - Hazır Kodlar | 0 | 25.Aralık.2018 13:41 |