![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Karadeniz Bölgesi’ne özgü bu yemek, misafirlerinize ikram edebileceğiniz değişik bir tattır.
Malzemeler: ½ kilo fasulye turşusu 5 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı: 1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün. 2- Soğanları ince ince doğrayın. 3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. 4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın. |
Alıntı
|
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Dahiliye | Ozge | 0 | 636 | 13.Şubat.2019 17:22 |
![]() |
Dahiliye | Ozge | 0 | 599 | 13.Şubat.2019 17:20 |
![]() |
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 1667 | 10.Şubat.2019 20:57 |
![]() |
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 564 | 10.Şubat.2019 20:56 |
![]() |
Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 546 | 10.Şubat.2019 20:53 |
Bookmarks |
Etiketler |
kavurması , turşu |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Turşu ne zaman yapılır? | Adenca | Bunları Biliyor musunuz? | 0 | 11.Ocak.2019 15:08 |
Turşu gribe kafa tutuyor | Muamma | Alternatif Tıp & Şifalı Bitkiler | 0 | 09.Ocak.2019 18:40 |
Turşu ne zaman yapılır? | Ozge | Bunları Biliyor musunuz? | 0 | 20.Aralık.2018 21:50 |
Karışık Turşu Tarifi | Herkül | Konserveler - Turşular | 0 | 16.Aralık.2018 11:57 |